jQuery( document ).ready(function() { jQuery('.search-field').attr('placeholder', 'Zoeken'); });

Tips voor de grote dag

HULP BIJ JOUW BRUIDSJURK

Maak een afspraak met een familielid of kennis waar je jezelf fijn bij voelt die meehelpt om de jurk aan te trekken. Ook op het feest zal naar het toilet gaan een opgave zijn. Zorg dat je voor deze mooie avond een seintje hebben als er geholpen moet worden met de jurk. Heb je een prinsessenjurk of een jurk die omhoog kan? Dan kan je makkelijker naar het toilet dan met een aangesloten jurk.

NEEM EEN EXTRA NAAISETJE MEE

Op de dag van de bruiloft moet er veel gebeuren om de dag perfect te laten lopen, daarom is het handig om het volgende mee te nemen. Een naaisetje en garen. Het zal je maar gebeuren dat vlak voordat je naar het altaar loopt er een knoopje van de jurk afvalt. Door een naaisetje mee te nemen kan dit knoopje weer vastgezet worden binnen één minuut.

HOUD JE HAAR GOED IN MODEL

Als je haar maar goed zit! Heb je heel de ochtend bij de kapper gezeten en dan verlies je een haarspeldje. Zorg dat je altijd meerdere speldjes bij je hebt om je bruidskapsel optimaal mooi te houden.

WEES VOORBEREID OP HAPPY TEARS

Tijdens de ceremonie zullen er waarschijnlijk wat traantjes gaan vallen; zorg dan ook dat je zakdoekjes bij de hand hebt. Voor na de ceremonie als er foto’s worden gemaakt dat je wat make-up hebt om alles even bij te werken.

Close

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op
06-46374041

Instagram

Volg ons

Unique Brides by Matty