jQuery( document ).ready(function() { jQuery('.search-field').attr('placeholder', 'Zoeken'); });

Meest gestelde vragen

Faq

Ja, ik werk op afspraak zodat jij 2 uur lang de winkel geheel tot je beschikking hebt. Zo krijg je ook alle aandacht van mij en gaan we jouw unieke droomjurk vinden. Plan hier je pas afspraak in of bel naar de winkel!

20-04-2021: Versoepelingen!

Het verlossend woord is eruit! We gaan langzaam aan weer naar het oude vertrouwde!
Jij mag je entourage uitbreiden naar 2 personen! Unique Brides by Matty mag in totaal 3 mensen ontvangen!
Binnen de deuren van Unique Brides by Matty kan je zeker zijn van een veilige omgeving! Jij hebt altijd bij je pasafspraak 2 uur de gehele winkel voor jezelf en je entourage! We zorgen allemaal dat we mondkapjes op hebben en volgen de regels van het RIVM.
Natuurlijk mag je wel videobellen! Het vinden van jouw unieke trouwjurk kan weer beginnen! YESS!

Als het weer mag, mag je 4 tot 5 personen meenemen. Dit zal dan duidelijk vermeld staan op de website!

Tip! Neem niet te veel mensen mee. Het is natuurlijk ontzettend gezellig om met veel vriendinnen of familieleden dit bijzondere moment te beleven, maar wil je écht dat iedereen je unieke jurk gezien heeft voor de grote dag? En daarnaast, wanneer je 8 mensen meeneemt, heb je 8 extra meningen. Ben je niet zo zeker van wat voor jurk je zoekt, neem dan mensen mee die jou goed kennen. Schroom hierbij niet om een selectie te maken in je entourage!

Unique Brides by Matty is van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur open.

Je hoeft nog geen rekening te houden met je schoenen, dat komt na de jurk pas!
Veel jurken gaan over je hoofd aan, dus hou rekening met je make up! Het liefst geen lippenstift op, dit geeft vaak af aan de binnenkant van de jurk en iedere vrouw is mooi! Ook met minder of geen make up 😉

Met het ondergoed adviseer ik een fijn zittend naadloos ondergoed. Natuurlijk geef ik je aan de hand van de gekozen unieke jurk ook nog advies over je ondergoed!

Natuurlijk maak ik jouw unieke bruidslook compleet met de mooiste accessoires van hoge kwaliteit! Deze kan je vinden in de winkel. We gaan samen kijken wat de mooiste combinatie is met jouw jurk!
Ook de bloemenmeisjes kunnen slagen bij Unique Brides by Matty! Ook voor de kleinste heb ik hierbij mooie accessoires waardoor zij samen met jou zal gaan stralen op de grote dag!

Je mag binnen 14 dagen na het vinden van jouw unieke droomjurk eenmalig een andere keuze uit de collectie maken. Als de vervangende keuze goedkoper is dan de oorspronkelijke, blijft de oorspronkelijke prijs gelden. Je kan niet meer ruilen als je bij aankoop zelf hebt afgezien van de mogelijkheid voor ruilen. Bijvoorbeeld als je de trouwdatum verschuift en dit invloed heeft op de levertijden van de trouwjurk. Als je hiervan afziet, word dit genoteerd op de overeenkomst. Je vindt de voorwaarden via www.cbw-erkend.nl, bij aankoop krijg je de voorwaarden ook mee.

Bij Unique Brides by Matty betaal je na het vinden van je unieke jurk een aanbetaling van minimaal 50%. De jurk wordt dan besteld voor jou in jouw maat. Het restant wordt bij ophalen van de jurk betaald. Natuurlijk ben je vrij hierin en mag je ook het gehele bedrag ineens betalen. Je vindt de voorwaarden via www.cbw-erkend.nl, bij aankoop krijg je de voorwaarden ook mee.

Omdat ik zelf in 2014 getrouwd ben in een jurk van Mori Lee wilde ik dit merk heel erg graag in mijn winkel hebben. Dit merk is onderbouwd in 5 submerken. Mori Lee Blu, Mori Lee Julietta, Mori Lee Voyage en The Other White Dress.

Het merk Morilee is door Madeline Gardner ontworpen. Deze vrouw vindt haar inspiratie voor de jurken uit het dagelijks leven en kijkt naar de wensen van de bruid. Ze heeft de quote: “We’re turning dreams into dresses”. Dit vind ik persoonlijk een hele sterke en goede uitspraak!

Hiernaast vind je ook het merk Ronald Joyce binnen de deuren van Unique Brides by Matty.

Ronald Joyce is begonnen met een kleine winkel in Londen in de jaren 50. Ondertussen is het groeiend merk geworden met vele gewonnen Awards. Zoals winnaar van Best Geklede Moeder van de bruid, Beste Britse Designer en Beste Britse collectie! Het merk staat voor hoge kwaliteit met een ruim aanbod aan verschillende jurken, stijlen en werken met luxueuze stoffen en materialen.

Het derde merk die je kan vinden is Jarice.
Jarice is begonnen in 1947 en waren toen gespecialiseerd in jurken met de fijnste afgewerkte kant. Rond 1965 hebben ze een overstap gemaakt naar high fashion womanswear. Hierin volgden ze geen trend, maar maakten ze de trends! In 1970 zijn ze begonnen met trouwjurken maken en in 2004 is het merk alweer in de handen gekomen van de derde generatie! Binnen dit merk vind je betaalbare, exclusieve en hoge kwaliteit jurken. De quote Feel like a woman. If you look good, you feel even better.” Past perfect aan bij de gedachte die ik heb met Unique Brides by Matty!

Tenslotte vind je bij Unique Brides het prachtige merk Bridalstar. Bridalstar kan gezien worden als dé koploper op het gebied van plus size bruidsmode. De jurken hebben een sterke interne basis door een ingebouwd korset wat zorgt voor zekerheid voor de bruid op haar grote dag. ‘Sexy isn’t a shape, it’s an attitude!’ is de visie van Bridalstar. Deze visie sluit volledig aan op de visie van Unique Brides; je bent namelijk zo prachtig als je je voelt!

Voor je pasafspraak wordt 2 uur ingepland. Je zult merken dat we geen 2 uur nodig hebben om jouw unieke droomjurk te vinden! Maar ik neem liever de tijd voor jou en je entourage!

Unique Brides by Matty heeft altijd rond de 50 verschillende unieke jurken hangen! Genoeg keuze dus om jouw unieke droomjurk te vinden! Jij mag natuurlijk zoveel passen als je wil! Let wel op, het is leuk om zoveel mogelijk aan te passen. Maar als je te veel past, ga je over jouw unieke droomjurk heen kijken! Daarom zal ik eerst samen met jou gaan kletsen over wat jij zoekt in een jurk en gaan we samen een selectie maken van de jurken die je gaat passen.

Je vindt Unique Brides by Matty midden in het Brabantse dorpje Diessen! Je kan gratis parkeren voor de deur of op de parkeerplaats tegenover de winkel! Het romantisch wit pandje zal meteen opvallen op de hoek van de Heuvelstraat en de Kerkstraat! Het adres is: Heuvelstraat 13, 5087AA te Diessen.
Unique Brides by Matty is makkelijk bereikbaar met de auto via de N395. Je bent zo weer op de snelweg richting Tilburg of Eindhoven!

Unique Brides by Matty heeft samenwerking met externe, professionele coupeuses. Als jij je unieke jurk gevonden hebt zal je van mij contactgegevens meekrijgen van de coupeuse. Jij maakt contact met haar om jouw jurk perfect te laten passen op jouw lichaam! De prijzen van de jurken zijn excl. Coupeusekosten omdat Unique Brides by Matty met externe coupeuses werkt.
Omdat ik een coupeuse achtergrond heb, zal ik jouw perfect advies kunnen geven wat er aangepast zal moeten worden aan de jurk.

In samenwerking met:

Unique Brides by Matty heeft altijd rond de 60 unieke jurken van 7 verschillende merken hangen! Genoeg keuze dus om jouw droomjurk te vinden!

Iedere vrouw in uniek! En iedere vrouw heeft vormen! De jurken worden gemaakt volgens de standaardmaten die je ook kan vinden bij de reguliere winkels. Omdat trouwjurken perfect moeten aansluiten op jouw lichaam, zit er speling in de jurken. Je zult altijd merken dat er nog iets aangepast moet worden aan jou jurk. Bijvoorbeeld in de taille innemen of uitleggen, bandjes die niet aansluiten op je schouders en natuurlijk moet de lengte aangepast worden! De jurken zullen over het algemeen allemaal te lang zijn. Zorg daarom dat jij je schoenen, ondergoed en onderrok meeneemt naar de coupeuse. Dit heeft allemaal effect op de lengte van de jurk.

In samenwerking met:

Je kan jouw unieke droomjurk bij Unique Brides by Matty al vinden vanaf €895!
Heb je liever niet dat ik naar je budget vraag tijdens de passessie, geef dit even door via het afspraak scherm, of bel naar de winkel!

Het is een rare tijd! De pandemie heeft ons allemaal getroffen. We smachten weer naar een feestje! En jij op je trouwdag! Of je het nou klein viert met een select groepje, of je wacht tot we weer gezellig met elkaar de liefde mogen vieren, jij kan terecht bij Unique Brides by Matty!

Bij mij kan jij veilig jouw unieke jurk vinden!

Wij houden ons aan de regels. Wij dragen mondkapjes, ik draag handschoentjes en we wassen regelmatig onze handen.

Jij hebt 2 uur lang de winkel geheel tot jouw beschikking dus hier zijn we al uitzonderlijk in! De jurken die jij past gaan die dag niet meer gepast worden en worden gestoomd en hangen 24 uur apart. Heb je toch klachten, verzet dan je afspraak naar een andere dag zodat we allemaal gezond blijven.

Stay safe stay cute!

Heb jij een voucher gekregen van een Unique bruid? Dat is lief! Zij heeft haar droomjurk gevonden en wil jou ook deze unieke ervaring laten beleven! Deze voucher is alleen inwisselbaar bij het vinden je trouwjurk. De kortingsbon is niet inwisselbaar op bijvoorbeeld: accessoires, onderrokken en flowergirl jurkjes. De bon is niet inwisselbaar voor geld/contanten en tot 1 jaar na aangegeven datum geldig.

 

Heb jij een donatie gedaan via Gofundme? Omdat jij mij geholpen hebt met jouw donatie heb jij de unieke voucher ontvangen in je brievenbus! Nogmaals bedankt hiervoor! Je mag deze voucher doorgeven aan een aankomend bruidje! Of gewoon fijn voor jezelf houden 😉 De voucher is niet inwisselbaar voor geld/contanten en tot 1 jaar na datum van donatie geldig.

Close

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op
06-46374041

Instagram

Volg ons

Unique Brides by Matty