jQuery( document ).ready(function() { jQuery('.search-field').attr('placeholder', 'Zoeken'); });

Over ons

Wat maakt Unique Brides zo uniek

Matty Keizer

Ik ben Matty Keizer en ik heb een grote passie voor de bruidsmode, high fashion en couture jurken. Mijn interesse in bruidsmode gaat verder dan alleen de jurk zelf. De geschiedenis en de gedachtegang van de ontwerpers vind ik net zo interessant!

Van kleins af aan droom ik van mooie glinsterende, high fashion en couture jurken. Ik had een passie voor mode en kleding en pak zo ook iedere kans om te kunnen stralen in een mooie jurk. Het begon bij de eerste belangrijke jurk, een communiejurk. Stad en land afgereisd met mijn moeder om de perfecte jurk te vinden. Maar ik was niet snel tevreden! Ik had de jurk geschetst en vol trots liet ik de schets zien aan mijn vader en moeder: “Kijk, dit wil ik!”. Een grote rok van opvallende statement stof en een grote strik achterop! We gingen naar de stoffenmarkt, kochten stof en gingen naar een coupeuse. Hier voelde ik me thuis! Ik begon met jurken maken voor mijn poppen en zat daarna op naailes jurken te maken voor mijn zus, vriendinnen maar ook vooral voor mijzelf!

De passie voor trouwjurken is begonnen in 2013, toen ikzelf verloofd was! Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de bruidsmode. De bruiden, prachtige jurken van verschillende merken, de glimmende accessoires en de romantische verhalen versterkten mijn passie. Ik vind het een grote eer om een liefdevolle bijdrage te leveren aan de unieke, onvergetelijke trouwdag van de bruid.

Unique Brides
by Matty

Is een gespecialiseerd bedrijf ontstaan uit veel passie voor bruidsmode, high fashion en couture jurken. Wij hebben veel kennis over de ontwerpers en de geschiedenis van de jurken. Unique Brides staat voor persoonlijke aandacht en een goede service, want elke bruid is unique.

Passie 0
Persoonlijke service 0
Kennis 0
Aandacht 0
Close

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op
06-46374041

Instagram

Volg ons

Unique Brides by Matty